Handleiding Basecone App

Handleiding voor de pinbonnen is als volgt:

Je kunt in de app store of market place van je telefoon de app van Basecone opzoeken. Als je zoekt op Spenser moet deze naar voren komen. Eenmaal de app gedownload kun je inloggen met de gegevens die je eerder van mij hebt ontvangen. Dit is eenmalig. De app opent vervolgens het standaard startscherm 

Wanneer je op het blauwe plusje drukt (aan de onderkant van het scherm, in het midden), kun je een nieuwe foto maken of een reeds gemaakte foto selecteren (inkoop en verkoop liever niet). Kies als het een duidelijke foto is ‘save’ of druk op ‘repeat’ om de foto opnieuw te maken.

De bon staat nu onder het kopje ‘in afwachting’. Je kunt de foto aandrukken en zeggen dat het een factuur is. Er opent een nieuw scherm waar je de omschrijving kunt wijzigen. Het meest makkelijke is om de plaats/winkel aan te geven waar je bent geweest en de datum. Bijvoorbeeld; AH 100517 of Jumbo 10 mei 2017.

Na het invullen van de omschrijving kan er een tag aan de bon gegeven worden. Doe dit alleen als je een foto upload van een factuur. Als het een bon is dient er geen tag geselecteerd te worden.

Ook kan er een opmerking getypt worden. Doe dit in het geval je de bon niet van de zakelijke rekening hebt betaald en geef dan aan hoe je het wel hebt betaald. Bijvoorbeeld; contant, via de credit-card enz.

Als alles is aangepast krijg je automatisch de optie om de bon te versturen of op te slaan. Wanneer dit niet gebeurd, druk je rechtsonder op ‘gereed’ om dan alsnog de optie te krijgen. Opslaan is handig als je alles in één keer wilt uploaden of als je één keer per maand alles verzamelt. Anders kan je de bon gelijk versturen en komt deze in het online portal.